Recensies

Yozef is een ontzettend goede fotograaf, die zeer professionele foto’s schiet. Daarnaast waren de gemaakte foto’s binnen een dag geleverd. Zeker een aanrader!

Jordy

Yozef is een zeer sympathieke en ontzettend gedreven fotograaf. Hij is technisch onderlegd, pragmatisch en beschikt over high-end apparatuur.
We hebben een geweldige fotoshoot gehad.
Ga zo door Yozef !

Pablo Serinya

Vrolijke, vriendelijke fotograaf. Zorgt voor ontspannen sfeer en geeft duidelijke aanwijzingen. En neemt de tijd. Zeker een aanrader!

Thessa

Een ontzettend gezellige en leuke shoot gehad. Ik ben zelf fotograaf en wilde foto’s voor mijn bedrijf. Jozef zorgde voor een fijne sfeer, onder andere door een gezellig muziekje op de achtergrond. Hij hielp me met mijn wensen realiseren, een goede ervaring!

Emmy Kolkman

Fotograaf, ByEmmyKolkman

Werken met Yozef is me erg goed bevallen. Hij luistert naar je wensen, en komt met goede en creatieve suggesties. Hij creëert een positieve werksfeer en is erg easygoing. Een mooie ervaring!

Joris

Hele fijne shoot gehad samen met mijn vriend! Geeft goede aanwijzingen en heeft leuke ideeën. Maakt gezellig een praatje en stelt je op je gemak! En vooral prachtige foto’s gekregen!

Renate Onderwater

Erg professioneel en vriendelijk. Tijdens de shoot was de sfeer erg aangenaam wat erg mooie en spontane foto’s opleverde. Een echte aanrader!

Micha Bokhorst

Ik word altijd ongemakkelijk als er foto’s van mij gemaakt worden en vond een fotoshoot dan ook best spannend. Gelukkig stelde Yozef mij al snel op mijn gemak met een ontspannen muziekje en een flinke dosis humor. Je merkt in zijn enthousiaste en gedreven manier van werken dat hij grote passie heeft voor fotografie. Hij gaf me heldere tips en instructies zodat de foto’s er zo natuurlijk en spontaan mogelijk uitzagen. Ook stond hij open voor eigen suggesties en nam ruim de tijd om aan al mijn wensen te voldoen. Het zijn uiteindelijk hele mooie portretfoto’s geworden. Ik ben er heel blij mee!

Sander

Deze fotograaf is zeker aan te raden. hij stelde je op je gemaakt voor en ook tijdens het shoot. heel creatief en vol met ideeën. weet wat ie doet. een goeie samen werking gehad.

Yulia

Geweldige fotoshoot gehad met mijn pony en fretje bij het Wekersomse Zand.
Enthousiaste fotograaf met goede eigen inbreng en creatieve geest.
Heerlijke ontspannen en gezellige sfeer, veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Fotograaf stond overal voor open, niets was teveel, ook met na bewerken dus geweldig resultaat, helemaal naar wens. TOP!!!!

Daphne de Backer

Yozef is een toffe gast en staat tijdens de fotoshoot volledig voor je klaar. Alle wensen werden direct verwerkt en de samenwerking was super tof. Na de fotosessie heeft hij zelfs nog een aantal foto’s naar wens bewerkt. Een absolute aanrader.

Job Douma

Ik was opzoek naar een fotograaf/multimedia specialist. Echter vond ik de keuze vrij lastig vanwege de grote hoeveelheid partijen op dit gebied.

Op LinkedIn ben ik Yozef tegen gekomen. Zijn profiel en portfolio viel gelijk op en we raakte aan de praat.

Ik heb inmiddels al een tijdje een prettige samenwerking met Yozef. Hij kan snel schakelen, komt met creatieve verfrissende ideeën en weet dit goed te communiceren.

Hij heeft niet alleen verstand van fotografie maar ook andere zaken hier omheen zoals design en multimedia. Hierdoor zijn de zaken altijd goed op elkaar afgestemd.

Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om met Yozef te werken. En twijfel je nou net als ik heb gedaan, vraag dan gewoon eens om zijn input 😉

Sven

Leuk en vriendelijk contact. Erg toegankelijk en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij is enthousiast. De resultaten zijn super mooi geworden. Echt een aanrader voor een leuke bijzondere fotoshoot. Hij geeft net dat stukje extra. En de edits die hij maakt zijn fenomenaal. Dat kan niet iedereen.

Ewout Janssen

Proffesionele fotos, goede ideeën over achtergronden en stijl dat alles bij elkaar past.
Was heel gezellig en een leuke foto shoot !
Ik voelde me al snel op mijn gemak,
We gaan sws weer nog een keer een foto shoot doen!

Patrick Labrijn

Als u een betrouwbare, grappige, professionele en daarnaast practige foto’s wilt dan is dit de fotograaf voor u.
Ik raad Y.M Klooster Fotografie aan iedereen aan !

Sanne Esmee

Super bedankt voor de geweldige ervaring! We hebben het echt erom naar ons zin gehad tijdens de shoot je hebt zo leuk en creatief meegedacht, wat wij echt enorm waarderen is dat je zo enthousiast, flexibel en spontaan bent waardoor we ons echt op ons gemak voelde.
En het eindresultaat is prachtig!!
Het is duidelijk te zien dat de foto’s door een professionele en gepassioneerde fotograaf zijn genomen!
We gaan je aanbevelen aan al onze vrienden en kennissen!

Noor Gezan

Wij hadden op korte termijn een fotograaf nodig. Y.M. Klooster heeft er alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. Hij doet moeite voor de klant, denkt mee en communiceert duidelijk. Hij neemt de tijd om de wensen van de klant door te nemen. Staat voor wat hij communiceert via zijn site. Bij ons liep het wat uit en dat was absoluut geen probleem.

Top! Raadt hem absoluut aan, zeker voor familie/gezinnen met kindjes en liefhebbers van ‘spontane’ foto’s!

Liza Symons

Geweldige fotograaf. De fotoshoot was enorm leuk. Leuke spontane jongen. En geweldig mooie foto’s. Ben er zo blij mee. Echt een topper💪🏻❤️

Rachel Scheers

Ontzettend fijne en gezellige fotoshoot gehad. Jozef is zeer professioneel en doet er alles aan om je op je gemak te stellen. Tevens is hij erg snel met het gereed maken van foto’s, binnen drie dagen waren alle foto’s klaar en kon ik ze bekijken. Ontzettend bedank voor de fijne ervaring en de geweldige foto’s!

Sophia van Polen

Hij maakt van een doodnormale, zelfs misschien wat saaie, omgeving iets moois. Jozef heeft bij ons thuis een shoot gedaan. Je ziet hem bezig met zijn camera en denkt ‘het zal mij benieuwen hoe dit eruit komt’. En dan krijg je uiteindelijk het resultaat te zien en denk je ‘Waar is dit geschoten? Was dit bij ons thuis??’ Echt mooie foto’s… bedankt man.

Dennis Hendriks

Neem contact op