Familie
fotoshoot

 

Voor als je trots bent op je familie en als perfecte cadeau.

Portret fotoshoot
Hechte broers en zus | Familie fotoshoot by Y.M. Klooster Fotografie

een onvergetelijke ervaring

met muziek en gezelligheid

Je hoeft je bij mij niet ongemakkelijk te voelen, want we maken er een gezellige en spontane fotoshoot van. Jij en je familie gaan leuke activiteiten doen, terwijl ik foto’s van jullie maak. Perfect dus als je kinderen op de foto wilt.

Doordat ik ook mijn eigen speakertje meeneem haal ik nóg meer van het ongemak weg. Zo kunnen jullie van elkaar genieten en ik mij richten op het maken van spontane foto’s.

“Leuk en vriendelijk contact. Erg toegankelijk en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij is enthousiast. De resultaten zijn super mooi geworden. Echt een aanrader voor een leuke bijzondere fotoshoot. Hij geeft net dat stukje extra. En de edits die hij maakt zijn fenomenaal. Dat kan niet iedereen”

– Ewout Janssen

Wat ik bied

Alle geschoten foto’s

inclusief standaard nabewerking

Je ontvangt alle bruikbare foto’s inclusief standaard nabewerking. Op die manier kan je in je eigen vrije tijd je favorieten foto’s uitkiezen.

10 extra nabewerkingen

voor net die extra touch

Je mag 10 van je favorieten foto’s uitkiezen en die aan mij doorgeven. Die foto’s krijgen dan extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

muziek tijdens de fotoshoot

om je lekker op je gemak te voelen

Van stilte wordt je ongemakkelijk tijdens een fotoshoot. Daarom breng ik altijd een kleine speaker mee om muziek af te kunnen spelen. Daardoor kom jij in een betere stemming en kunnen we mooie foto’s maken.

zie hoe anderen het deden

portfolio

[gkit id=11]
Yozef van 't Klooster

Wie ben ik

hoi, ik ben yozef

Mensen kennen mij als een heel sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als grappenmaker die heel goed om kan gaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken. Daardoor ben ik heel goed in het gerust stellen van mensen die het spannend vinden om fotoshoots te doen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren. Ik doe niets anders tijdens fotoshoots en ik hoop dat ook voor jou te mogen doen.

Lijkt het je leuk om een fotoshoot door mij te laten doen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier. Je kan me ook bellen op 06 - 10798525 of mailen naar [email protected].

 

Yozef van 't Klooster

neem contact op

fotoshoot aanvragen

Heb je interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Je kan ook direct bellen of een berichtje sturen naar 06 - 1079 8525.