Bedrijfsfotografie

Ontdek de kracht van bedrijfsfotografie en geef jouw onderneming een visuele boost, waar onze professionele beelden de essentie van jouw bedrijf vastleggen, waarmee je indruk maakt op klanten en een onuitwisbare indruk achterlaat in de zakenwereld.

De kracht van productfotografie

Er zijn diverse manieren om voedselfoto’s te maken, afhankelijk van het doel van de foto’s en jouw producten. Bij productfotografie gaat het vaak om het presenteren van het product vanuit verschillende hoeken op een neutrale witte achtergrond.

Je kunt echter ook kiezen voor lifestyle fotografie, waarbij het product in een bepaalde context wordt gefotografeerd om een meer dynamische uitstraling te creëren. Mocht je hierover willen brainstormen, dan assisteer ik je graag.

Bankzitters speelkaarten | Product fotoshoot | Y.M. Klooster Fotografie

Zakelijke portretfoto's

Een voortreffelijke manier om direct een goede indruk te maken is door het gebruik van een professioneel portret. De blik van de afgebeelde persoon geeft een bepaalde uitstraling af, welke een doorslaggevende factor kan zijn om te bepalen of je wel of niet aansluit op iemands verwachtingen.

Portretfotografie biedt tal van mogelijkheden, waarbij het gebruik van een achtergronddoek, het vastleggen op locatie en/of op de eigen werkplek tot de opties behoort. Dit kan zowel voor als tijdens de fotoshoot bepaald worden.

Bedrijfsprocessen

Het tonen van foto’s van jouw bedrijfsprocessen verhoogt niet alleen jouw professionele uitstraling, maar draagt ook bij aan de geloofwaardigheid van jouw merk. Deze beelden geven jouw klanten de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en wekken interesse, wat kan leiden tot het sluiten van deals en aankopen. Foto’s van bedrijfsprocessen zijn ook perfect geschikt voor gebruik op websites, brochures, leaflets en andere marketinguitingen om de boodschap te versterken.
Ik was opzoek naar een fotograaf/multimedia specialist. Echter vond ik de keuze vrij lastig vanwege de grote hoeveelheid partijen op dit gebied. Op LinkedIn ben ik Yozef tegen gekomen. Zijn profiel en portfolio viel gelijk op en we raakte aan de praat. Ik heb inmiddels al een tijdje een prettige samenwerking met Yozef. Hij kan snel schakelen, komt met creatieve verfrissende ideeën en weet dit goed te communiceren. Hij heeft niet alleen verstand van fotografie maar ook andere zaken hier omheen zoals design en multimedia. Hierdoor zijn de zaken altijd goed op elkaar afgestemd. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om met Yozef te werken. En twijfel je nou net als ik heb gedaan, vraag dan gewoon eens om zijn input 😉
Sven

waar voor je geld met

wat ik te bieden heb

Standaard nabewerking

Alle foto's die je ontvangt zijn voorzien van een standaard nabewerking, zodat jij altijd bruikbare foto's hebt.

10 extra nabewerkingen

Je mag 10 van je favorieten foto’s uitkiezen en die aan mij doorgeven. Die foto’s krijgen dan extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

Muziek tijdens de fotoshoot

Ik breng altijd een kleine speaker mee om ongemakkelijke stiltes tijdens een fotosessie te voorkomen.

Ontvang alle foto's

Je krijgt van mij alle gelukte foto's, zodat jij op je eigen gemak je favoriete foto's kan uitkiezen om vervolgens extra te laten nabewerken door mij.

Klanten reviews

Loes & Edo
Loes & Edo
Lees verder
Deze week is er een leuke fotoshoot gemaakt door Yosef Een enthousiaste- creatieve- en flexibele ( past zijn tijden aan als het nodig mocht zijn) fotograaf Weet mensen op hun gemak te stellen en daardoor ontspannen en blij/ vrolijk te fotograferen Wij ( we waren met een grote groep) hebben enorm veel plezier gehad tijdens de fotoshoot, mede dankzij Yosef en zijn muziek! Het resultaat.....Prachtig! Bedankt, Loes en Edo
Nina B.
Nina B.
Lees verder
We hadden onlangs een fotoshoot met Yozef in een prachtige bosrijke omgeving, en het was echt uitzonderlijk! Yozefs talent, professionaliteit en aandacht voor detail resulteerden in geweldige foto's die de vreugde van ons gezin en onze pasgeboren zoon vastlegden. De locatie was magisch en Yozef legde de beste momenten vast in elke foto. We raden Yozef ten zeerste aan voor alle fotografiebehoeften - een uitstekende ervaring die onze verwachtingen overtrof!
Aurélie
Aurélie
Lees verder
Vorige week een hele fijne familie fotoshoot gehad met Yozef. Een warm persoon die de tijd voor je neemt en erg leuk is met de kinderen. Prachtige foto's die we bovendien ook erg snel hebben gekregen! Thanks again Yozef!
Rachelle
Lees verder
Wat een leuke ervaring en wat een bijzondere herinnering! Yozef had vooraf goed onze wensen gehoord en gaf goeie tips zodat de foto's prachtig zijn geworden. Vooral zijn aandacht voor het natuurlijke licht heeft tot bijzondere foto's geleid.
Liza
Lees verder
Wij hadden op korte termijn een fotograaf nodig. Y.M. Klooster heeft er alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. Hij doet moeite voor de klant, denkt mee en communiceert duidelijk. Hij neemt de tijd om de wensen van de klant door te nemen. Staat voor wat hij communiceert via zijn site. Bij ons liep het wat uit en dat was absoluut geen probleem. Top! Raadt hem absoluut aan, zeker voor familie/gezinnen met kindjes en liefhebbers van ‘spontane’ foto’s!
Vorige
Volgende

Wie ben ik

Mijn naam is Yozef. Ik ben geboren in Indonesië, maar woon sinds mijn derde levensjaar in Nederland.

Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Ede, Gelderland. Mensen kennen mij als een sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als een grappenmaker die heel goed om kan omgaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken, waardoor mensen zich heel snel zichzelf kunnen zijn tijdens de fotoshoot en zich minder ongemakkelijk voelen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren.

Zien wij elkaar snel?

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel: