Hoi! Ik ben Yozef

Ik ben geboren in Indonesië, maar sinds mijn derde levensjaar woon ik in Nederland.

Hoewel ik van Indonesische afkomst ben, voel ik me van binnen echt Nederlands! Als kind was ik altijd al creatief bezig. Tekenen was iets waar ik al goed in was toen ik vijf was. Op zesjarige leeftijd ontdekte ik mijn passie voor fotografie, en niet veel later vond ik mijn liefde voor videografie. Na het afronden van mijn Multimedia-opleiding heb ik als programmeur en grafisch ontwerper gewerkt.

Yozef-overmij

Alles is mogelijk

Het klinkt misschien afgezaagd, maar in mijn ogen is het waar: als je het zelf wilt, kan je alles bereiken.

Van jongs af aan heb ik een passie voor leren en zelfverbetering. Ik begon bijvoorbeeld al op vijfjarige leeftijd met tekenen. Ik was bezig met een robotspel op de Nintendo en vond de illustraties zó mooi, dat ik besloot om het zelf ook te proberen tekenen. Het duurde niet lang voordat ik de robots nauwkeurig kon natekenen. Een jaar later mocht ik de camera van mijn vader overnemen en werd ik verliefd op het maken van foto’s. Toen de videocamera werd geïntroduceerd, opende zich een geheel nieuwe wereld voor mij. Ik werd de familiecameraman en documenteerde alles. Op twaalfjarige leeftijd heb ik mezelf basis Japans aangeleerd en ben ik begonnen met correspondentie met Japanse studenten.

Mijn geschiedenis
met de computer

Toen ik op de middelbare school begon, heeft mijn vader een computer voor mijn studie gekocht. Dit was het moment waarop ik begon te ontdekken wat er allemaal mogelijk was.

Ik leerde alles wat je ermee kon doen. Na enkele jaren liet een vriend mij het programma Adobe Photoshop zien. Dat was het punt dat ik mijn tekenvaardigheden naar het volgende niveau kon tillen. Ik had toen nog geen tekentablet, dus ik deed alles met de muis.

Ik heb ook één van de eerste Multimedia-opleidingen gevolgd. Daar heb ik geleerd om het hele Adobe-pakket te gebruiken, animaties te maken en te programmeren. Na mijn studie heb ik meer dan een decennia als programmeur en grafisch ontwerper gewerkt.

Echtgenoot van de mooiste vrouw
Vader van de liefste dochter en zoon

Mijn leven zou niet compleet zijn zonder hen. Ik realiseer me dat dit vrij sentimenteel klinkt, maar het is hoe ik me voel.

Mijn vrouw is volledig Indonesisch en kwam naar Nederland als Au Pair voor een jaar. We ontmoetten elkaar op het station in Amersfoort en het was liefde op het eerste gezicht. Ik wist dat ik de kans om mijn toekomst met haar te delen niet kon laten schieten. Gelukkig kon ik haar hart veroveren, want ze was net zo verliefd op mij. Na een paar maanden moest ze terug naar Indonesië. We wisten dat dit moment zou komen en moesten onze relatie acht maanden op afstand voortzetten. Hoewel het voor veel mensen moeilijk zou zijn, was het voor ons geen probleem. Nu zijn we getrouwd, hebben we ons eigen huis en hebben we een prachtige dochter en zoontje.

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel:

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?