Familie fotoshoot

Laat jullie dierbaarste momenten als gezin vereeuwigen met onze professionele familiefotografie, waarin de warmte, liefde en unieke banden van jullie familie schitteren in tijdloze beelden vol blijvende herinneringen.

Familie fotoshoot bij Park Randenbroek Amersfoort | by Y.M. Klooster Fotografie
EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

MET MUZIEK EN GEZELLIGHEID

Je hoeft je bij mij niet ongemakkelijk te voelen, want we maken er een gezellige en spontane fotoshoot van. Jij en je familie gaan leuke activiteiten doen, terwijl ik foto’s van jullie maak. Perfect dus als je kinderen op de foto wilt.

Doordat ik ook mijn eigen speakertje meeneem haal ik nóg meer van het ongemak weg. Zo kunnen jullie van elkaar genieten en ik mij richten op het maken van spontane foto’s.

We hebben in oktober een fotoshoot gehad met 7 volwassenen en 4 kinderen onder de 3 jaar. Het contact van te voren ging heel soepel. Bij de fotoshoot Yozef nam alle tijd om de verschillende families op de foto te zetten en zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak was. Hij geeft wat voorbeelden die je kan doen met je kinderen waardoor het niet zo geposeerde foto’s zijn maar mooie beelden zijn in het moment. Dit zorgde er ook voor dat de kinderen minder snel verveeld waren en langer vol hielden. Na afloop hadden we binnen enkele dagen alle foto’s met standaard nabewerking in groot formaat in onze mail en kunnen we er nog een paar zoeken voor verdere nabewerking. Al met al een hele goede ervaring met Yozef en zou zo nog een keer een fotoshoot bij hem boeken en aanraden aan vrienden en familie.
Saskia M.

waar voor je geld met

wat ik te bieden heb

Standaard nabewerking

Alle foto's die je ontvangt zijn voorzien van een standaard nabewerking, zodat jij altijd bruikbare foto's hebt.

10 extra nabewerkingen

Je mag 10 van je favorieten foto’s uitkiezen en die aan mij doorgeven. Die foto’s krijgen dan extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

Muziek tijdens de fotoshoot

Ik breng altijd een kleine speaker mee om ongemakkelijke stiltes tijdens een fotosessie te voorkomen.

Ontvang alle foto's

Je krijgt van mij alle gelukte foto's, zodat jij op je eigen gemak je favoriete foto's kan uitkiezen om vervolgens extra te laten nabewerken door mij.

Portfolio

Klanten reviews

Loes & Edo
Loes & Edo
Lees verder
Deze week is er een leuke fotoshoot gemaakt door Yosef Een enthousiaste- creatieve- en flexibele ( past zijn tijden aan als het nodig mocht zijn) fotograaf Weet mensen op hun gemak te stellen en daardoor ontspannen en blij/ vrolijk te fotograferen Wij ( we waren met een grote groep) hebben enorm veel plezier gehad tijdens de fotoshoot, mede dankzij Yosef en zijn muziek! Het resultaat.....Prachtig! Bedankt, Loes en Edo
Nina B.
Nina B.
Lees verder
We hadden onlangs een fotoshoot met Yozef in een prachtige bosrijke omgeving, en het was echt uitzonderlijk! Yozefs talent, professionaliteit en aandacht voor detail resulteerden in geweldige foto's die de vreugde van ons gezin en onze pasgeboren zoon vastlegden. De locatie was magisch en Yozef legde de beste momenten vast in elke foto. We raden Yozef ten zeerste aan voor alle fotografiebehoeften - een uitstekende ervaring die onze verwachtingen overtrof!
Aurélie
Aurélie
Lees verder
Vorige week een hele fijne familie fotoshoot gehad met Yozef. Een warm persoon die de tijd voor je neemt en erg leuk is met de kinderen. Prachtige foto's die we bovendien ook erg snel hebben gekregen! Thanks again Yozef!
Rachelle
Lees verder
Wat een leuke ervaring en wat een bijzondere herinnering! Yozef had vooraf goed onze wensen gehoord en gaf goeie tips zodat de foto's prachtig zijn geworden. Vooral zijn aandacht voor het natuurlijke licht heeft tot bijzondere foto's geleid.
Liza
Lees verder
Wij hadden op korte termijn een fotograaf nodig. Y.M. Klooster heeft er alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. Hij doet moeite voor de klant, denkt mee en communiceert duidelijk. Hij neemt de tijd om de wensen van de klant door te nemen. Staat voor wat hij communiceert via zijn site. Bij ons liep het wat uit en dat was absoluut geen probleem. Top! Raadt hem absoluut aan, zeker voor familie/gezinnen met kindjes en liefhebbers van ‘spontane’ foto’s!
Vorige
Volgende

Wie ben ik

Mijn naam is Yozef. Ik ben geboren in Indonesië, maar woon sinds mijn derde levensjaar in Nederland.

Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Ede, Gelderland. Mensen kennen mij als een sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als een grappenmaker die heel goed om kan omgaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken, waardoor mensen zich heel snel zichzelf kunnen zijn tijdens de fotoshoot en zich minder ongemakkelijk voelen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren.

Zien wij elkaar snel?

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel: