trouw fotografie

Leg de mooiste momenten van jullie speciale dag vast met onze gepassioneerde trouwfotografie, waar liefde en emoties samenkomen in prachtige beelden die voor altijd jullie unieke liefdesverhaal vertellen.

Huwelijk Noor en Hadir | Trouw reportage by Y.M. Klooster Fotografie
Huwelijksreportage Anne en Meindert | Y.M. Klooster Fotografie

EEN ONVERGETELIJKE DAG

VOL MET EMOTIE EN VREUGDE

Op jullie trouwdag leg ik elk moment vast zonder dat ik jullie ga regiseren. Op die manier kan jij je richten op je dag. Heb je behoefte aan een romantische fotoshoot met je toekomstige echtgenoot(te)? Dan is het mogelijk om een pre-wedding fotoshoot te doen. We maken dan op een mooie (binnen)locatie onvergetelijke en romantische foto’s schieten.

Zeer tevreden met de bruiloft foto’s. Jozef is goed uitgerust om in elke situatie een mooie foto te kunnen maken. En dat is goed te zien, elk moment is mooi vast gelegd echt super! Tijdens een bruiloft heb je natuurlijk maar 1 kans om het goed te doen en daarom was het wel spannend maar we hebben er absoluut geen spijt! Daarom adviseren we jozef graag aan.
Wouter B.

waar voor je geld met

wat ik te bieden heb

Standaard nabewerking

Alle foto's die je ontvangt zijn voorzien van een standaard nabewerking, zodat jij altijd bruikbare foto's hebt.

10 extra nabewerkingen

Je mag 10 van je favorieten foto’s uitkiezen en die aan mij doorgeven. Die foto’s krijgen dan extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

Kennismaking en voorbespreking

Mooie foto’s zijn belangrijk, maar het is net zo belangrijk om elkaar te leren kennen en om te weten hoe jullie dag eruit gaat zien. Op die manier weten we allebei waar we aan toe zijn.

Ontvang alle foto's

Je krijgt van mij alle gelukte foto's, zodat jij op je eigen gemak je favoriete foto's kan uitkiezen om vervolgens extra te laten nabewerken door mij.

Portfolio

Klanten reviews

Anne
Anne
Lees verder
Vrolijk en enthousiaste fotograaf!! Mooie foto's van onze bruiloft gemaakt en veel complimenten van onze gasten gehad over zijn werkwijze.
Marit
Lees verder
We vonden Y.M. Klooster Fotografie online via Instagram. Op die manier kwamen we bij zijn website terecht en waren onder de indruk van zijn foto en video materiaal. Het contact verliep goed, Yozef antwoordt altijd snel en volledig. Hij is erg enthousiast over wat hij doet en ook richting ons kwam zijn passie heel erg goed over. Hij heeft onze hele trouwdag vastgelegd en zorgde daarbij dat we ons op ons gemak voelde, we veel konden lachen en er was een gezellig muziekje op de achtergrond. Verder vonden we het heel fijn, dat wanneer er emotionele of intieme momenten waren, Yozef zich niet opdrong op de voorgrond, maar vanaf een zo goed als onzichtbare plek toch mooie plaatjes van deze momenten kon schieten. Hierdoor voelden onze gasten zich ook op hun gemak. Inmiddels hebben we de foto's ook al binnen gekregen en zijn we super blij met het resultaat. Prachtige plaatjes van goede kwaliteit en goede timing van vastleggen. Samengevat is Yozef een hele fijne man in omgang. Hij is aardig en betrokken. En hij levert kwaliteit. Wij zouden hem aanraden aan onze omgeving.
Vorige
Volgende

Wie ben ik

Mijn naam is Yozef. Ik ben geboren in Indonesië, maar woon sinds mijn derde levensjaar in Nederland.

Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Ede, Gelderland. Mensen kennen mij als een sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als een grappenmaker die heel goed om kan omgaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken, waardoor mensen zich heel snel zichzelf kunnen zijn tijdens de fotoshoot en zich minder ongemakkelijk voelen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren.

Zien wij elkaar snel?

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel: