Tarieven

Op deze pagina vind je alle tarieven voor een fotoshoot. Hou bij elke fotoshoot rekening met reiskosten van €0,25 p/km, tenzij het gaat om een all-in prijs.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van mijn tarieven, schroom dan niet om contact met me op te nemen.

 

Portret fotoshoot

Met deze fotoshoot staat je gezicht centraal. Ik maak verschillende foto’s waarbij je gezicht duidelijk te zien zijn. Kies deze fotoshoot als je foto’s nodig hebt voor je bedrijf of social media of zelfs dating platforms.

Locatie: Studio of locatie naar wens
Duur: 1 uur

 

€ 156,09 incl. btw

Lifestyle/Fashion fotoshoot

Kies deze fotoshoot als je in verschillende outfits gefotografeerd wilt worden. Kies deze fotoshoot als je producten wilt gaan promoten, je social media content een boost wilt geven of om je portfolio als model op te bouwen.

Locatie: Studio of locatie naar wens
Exclusief voor deze shoot: 3 outfits
Duur: 2 uur

 

€ 192,39 incl. btw

Liefdes fotoshoot

Ben jij verliefd of wil je graag met je partner op de foto? Dan is deze fotoshoot voor jou. Tijdens deze fotoshoot maak ik spontane en klassieke foto’s van jullie. Deze foto’s zijn leuk om uit te laten printen en op te hangen in je huis.

Locatie: Studio of locatie naar wens
Duur: 1,5 uur

 

€ 163,35 incl. btw

Familie fotoshoot

Een familie blijft altijd doorgroeien. Dat zie je vooral bij kinderen. Daarom is het leuk om af en toe familiefoto’s te laten maken om die groei even vast te leggen. De foto’s zijn leuk om als cadeau te geven aan je ouders of opa en oma.

Locatie: Studio of locatie naar wens *
Duur: 2 uur
Minimaal aantal personen: 4
Meerprijs: €15,- per persoon excl. btw

 

€ 229,90 incl. btw vanaf 4 personen

TROUW REPORTAGE

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf en ben je kosten aan het vergelijken? Download dan mijn tarievenlijst waarin ik verschillende pakketten aanbied. Mocht je iets specifieks willen, neem dan gerust contact met me op.

Yozef is een ontzettend goede fotograaf, die zeer professionele foto’s schiet. Daarnaast waren de gemaakte foto’s binnen een dag geleverd. Zeker een aanrader!

Jordy

Een ontzettend gezellige en leuke shoot gehad. Ik ben zelf fotograaf en wilde foto’s voor mijn bedrijf. Jozef zorgde voor een fijne sfeer, onder andere door een gezellig muziekje op de achtergrond. Hij hielp me met mijn wensen realiseren, een goede ervaring!

Emmy Kolkman

Fotograaf, ByEmmyKolkman

Hele fijne shoot gehad samen met mijn vriend! Geeft goede aanwijzingen en heeft leuke ideeën. Maakt gezellig een praatje en stelt je op je gemak! En vooral prachtige foto’s gekregen!

Renate Onderwater

Leuk en vriendelijk contact. Erg toegankelijk en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij is enthousiast. De resultaten zijn super mooi geworden. Echt een aanrader voor een leuke bijzondere fotoshoot. Hij geeft net dat stukje extra. En de edits die hij maakt zijn fenomenaal. Dat kan niet iedereen.

Ewout Janssen

Proffesionele fotos, goede ideeën over achtergronden en stijl dat alles bij elkaar past.
Was heel gezellig en een leuke foto shoot !
Ik voelde me al snel op mijn gemak,
We gaan sws weer nog een keer een foto shoot doen!

Patrick Labrijn

Als u een betrouwbare, grappige, professionele en daarnaast practige foto’s wilt dan is dit de fotograaf voor u.
Ik raad Y.M Klooster Fotografie aan iedereen aan !

Sanne Esmee

neem contact op

fotoshoot aanvragen

Heb je interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Je kan ook direct bellen of een berichtje sturen naar 06 - 1079 8525.