Trouw fotografie

Laat de mooiste dag van je leven vastleggen met een professionele trouw fotografie.

Noor en Hadir - Trouw fotoshoot | Y.M. Klooster Fotografie
Anne en Meindert - pre-wedding fotoshoot | Y.M. Klooster Fotografie

Een onvergetelijke dag

vol met emotie en vreugde

Op jullie trouwdag leg ik elk moment vast zonder dat ik jullie ga regiseren. Op die manier kan jij je richten op je dag. Heb je behoefte aan een romantische fotoshoot met je toekomstige echtgenoot(te)? Dan is het mogelijk om een pre-wedding fotoshoot te doen. We maken dan op een mooie (binnen)locatie onvergetelijke en romantische foto’s schieten.

Zeer tevreden met de bruiloft foto’s. Jozef is goed uitgerust om in elke situatie een mooie foto te kunnen maken. En dat is goed te zien, elk moment is mooi vast gelegd echt super! Tijdens een bruiloft heb je natuurlijk maar 1 kans om het goed te doen en daarom was het wel spannend maar we hebben er absoluut geen spijt! Daarom adviseren we jozef graag aan.

– Wouter Berkhof

Wat ik bied

Alle geschoten foto’s

inclusief standaard nabewerking

Je ontvangt alle bruikbare foto’s inclusief standaard nabewerking. Op die manier kan je in je eigen vrije tijd je favorieten foto’s uitkiezen.

Geen extra kosten

na 18:00 uur

Je wilt het liefst de hele dag vastgelegd hebben. Met mijn premium pakket ben ik 12 uur lang aanwezig voor een vast bedrag.

Kennismaking en voorbespreking

Goede voorbereiding is het halve werk

Mooie foto’s zijn wel belangrijk om te hebben, maar het is net zo belangrijk om elkaar te leren kennen en om te weten hoe jullie dag eruit ziet. Op die manier weten we allebei waar we aan toe zijn.

zie hoe anderen het deden

portfolio

[gkit id=12]
Yozef van 't Klooster

Wie ben ik

hoi, ik ben yozef

Mensen kennen mij als een heel sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als grappenmaker die heel goed om kan gaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken. Daardoor ben ik heel goed in het gerust stellen van mensen die het spannend vinden om fotoshoots te doen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren. Ik doe niets anders tijdens fotoshoots en ik hoop dat ook voor jou te mogen doen.

Lijkt het je leuk om een fotoshoot door mij te laten doen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier. Je kan me ook bellen op 06 - 10798525 of mailen naar [email protected].

 

Yozef van 't Klooster

neem contact op

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een huwelijksreportage? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Je kan ook direct bellen of een berichtje sturen naar 06 – 1079 8525.