fotoshoot
kalender

Op deze pagina vind je verschillende dagen waarop ik een fotoshootdag organiseer. Op deze dagen kan je voor een fractie van de kosten toch een fotoshoot met mij doen. De sessies zijn een stuk korter en je krijgt ook minder foto’s.

Fotoshoot dagen

Hieronder vind je alle fotoshootdagen die gepland staan. Alle sessies duren ongeveer 15 minuten. Na de sessie mag je een foto uitkiezen die ik bij jou aanlever in hoge resolutie inclusief standaard nabewerking. Na de fotoshoot krijg je als bonus 10% korting op jouw volgende shoot! (Fotoshoot dagen niet inbegrepen.)

Druk op een fotoshootdag om het inschrijfformulier naar voren te toveren.

mijn doel

Er zijn veel mensen die nieuwe foto’s van zichzelf of van hun gezin nodig hebben, maar een fotoshoot te duur vinden. Door de inflatie is leven al moeilijk genoeg. Dan heeft zo’n fotoshoot natuurlijk heel weinig prio. Daarom organiseer ik dit soort fotoshootdagen. Zo helpen we elkaar een beetje.

Mijn werk

Meest gestelde vragen

Dat mag tegen een meerprijs van €15,- per foto.

Dat mag zeker. Geef jouw wensen door, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Ik streef ernaar om de foto’s binnen 3 werkdagen aan te leveren, maar dat verschilt af en toe wel eens. In ieder geval niet langer dan een week.

Ik deel de foto’s via WeTransfer of Pixieset. Met dat laatste kan ik een privé album voor jouw foto’s maken als je na de shoot op je eigen gemak een foto wilt uitkiezen voor de nabewerking.

Dat is wel de bedoeling. Dat kan ter plekke na de shoot of ik stuur jou eerst alle lage resolutie foto’s inclusief watermerk, zodat je daarna een foto kan uitkiezen.

De foto’s plaats ik dan in een online album die alleen jij kan bekijken.

Graag contant. Dit geld alleen voor de fotoshootdagen.

Klanten reviews

Boris Marto
Boris Marto
Lees verder
Ik heb een aantal shoots gedaan met Yosef, allemaal zeer tevreden over! Yosef is zeer professioneel en weet heel goed wat hij doet, zowel tijdens het fotograferen maar ook de nabewerking van de foto's. Aanwijzingen omtrent het poseren zijn altijd heel duidelijk en worden op zo'n manier gegeven dat het unieke creatieve aspect niet verloren gaat. Het shooten met Yosef is daarom ook altijd leuk omdat hij echt geniet van wat hij doet, dit zorgt voor een prettige sfeer om in te shooten. Al met al super blij met de shoots die we hebben gedaan en hoop dat er gauw nog meer komen!
Michael
Michael
Lees verder
Yosef is een zeer fijne fotograaf, heeft goeie ideeën en inzichten in de opdrachten die hij doet. Ik heb een paar keer met hem mogen werken en heb dit als zeer prettig ervaren. Hij doet dit echt met passie.
Sander
Lees verder
Ik word altijd ongemakkelijk als er foto’s van mij gemaakt worden en vond een fotoshoot dan ook best spannend. Gelukkig stelde Yozef mij al snel op mijn gemak met een ontspannen muziekje en een flinke dosis humor. Je merkt in zijn enthousiaste en gedreven manier van werken dat hij grote passie heeft voor fotografie. Hij gaf me heldere tips en instructies zodat de foto’s er zo natuurlijk en spontaan mogelijk uitzagen. Ook stond hij open voor eigen suggesties en nam ruim de tijd om aan al mijn wensen te voldoen. Het zijn uiteindelijk hele mooie portretfoto’s geworden. Ik ben er heel blij mee!
Chris
Lees verder
Een uitstekende fotograaf, Jozef heeft passie voor outdoor fotografie. Hij zet de klanten centraal en zijn foto's zijn ook verbluffend! Hij schittert ook met zijn professionele houding, hield op alle afspraken, kwam on-time en erg geduldig! Ik zou hem zeker aanbevelen en gebruiken voor nog meer photo shoots in de toekomst.
Job
Lees verder
Yozef is een toffe gast en staat tijdens de fotoshoot volledig voor je klaar. Alle wensen werden direct verwerkt en de samenwerking was super tof. Na de fotosessie heeft hij zelfs nog een aantal foto's naar wens bewerkt. Een absolute aanrader.
Vorige
Volgende

Wie ben ik

Mijn naam is Yozef. Ik ben Indonesisch en woon in Nederland sinds ik 3 jaar was.

Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Ede, Gelderland. Mensen kennen mij als een sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als een grappenmaker die heel goed om kan omgaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken, waardoor mensen zich heel snel zichzelf kunnen zijn tijdens de fotoshoot en zich minder ongemakkelijk voelen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren. Ik doe niets anders tijdens fotoshoots en ik vind het heel leuk om te doen.

Zien wij elkaar snel?

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel:

Inschrijving outdoor fotoshootdag

Inschrijvingen zijn gesloten.

Kies het gewenste dagdeel:

Inschrijving heide fotoshootdag

Inschrijvingen zijn gesloten.

Kies het gewenste dagdeel:

Inschrijving urban fotoshootdag

Inschrijvingen zijn gesloten.

Kies het gewenste dagdeel:

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?