Naar Portugal

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Vandaag was een bijzondere dag, want we begonnen met koffie in Duitsland, ontbijt in Luxemburg, lunch in Spanje en diner in Portugal! Wanneer maak je dat nou mee haha!

Op het vliegveld in Luxemburg was Symphony echt grappig, ze zag namelijk poppen van de Disney film Frozen en wilde die graag hebben. We hadden geprobeerd om haar af te leiden, maar dat werkte natuurlijk niet. Ze wilde heel graag Anna hebben en zei steeds “Betalen? Deze betalen? Papa deze betalen??”. Dus wij gingen met z’n tweetjes naar de kassa om Anna voor haar te kopen met iets van 3% korting (Altijd mooi meegenomen). We vonden het erg grappig om Simmy te zien lopen met een shopping bag 😆

Voordat we het vliegtuig in konden moesten we eerst een half uur wachten, waarvan een kwartier buiten in de regen en ijskoude wind. Dat was echt niet normaal hoe koud dat was! Uiteindelijk vertrokken we rond 10:30 uur vanuit Luxemburg en verwachten we rond 13:30 in Spanje te landen.
[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”26299,26300,26301″ posts_number=”3″ orientation=”portrait” show_title_and_caption=”off” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Aangekomen in Sevilla

We waren erg blij toen we aankwamen in Spanje! Geen regen of ijskoude wind, maar een heerlijk zonnetje en blauwe lucht! We konden onze dikke winterjassen lekker opbergen en genieten van het lekkere warme weer! Het eerste wat we deden nadat we onze baggage hadden was het ophalen van onze huurauto. Dat was volgens mij een Kia, maar welk model het was weet ik niet meer. Het was in ieder geval een hele ruime auto.

We hadden ook erg trek en iedereen had zin in Burger King 😆 Dus we gingen gelijk op zoek naar de dichtsbijzijnde tent. Na schaamteloos te hebben genoten van de fast-food zijn we gelijk richting Alvor in Portugal gaan rijden.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”26304,26302,26303,26305,26306,26307″ posts_number=”6″ show_title_and_caption=”off” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Het strand en Pizzeria Pepperiño

Toen we in Alvor aankwamen was het alweer 3 uur later. We wilde eigenlijk nog eerst naar het strand om de zonsondergang te bekijken, maar we waren net te laat. We hadden nog wel eventjes op het strand gelopen en ik heb even geëxperimenteerd met het maken van foto’s met lange sluitertijden (hier schrijf ik ook nog wel een aparte blog over).

Nadat we klaar waren op het strand hebben we even onze spullen gedumpt in de hostel waar we verblijven, Hostel Amoreira. Klik hier om wat foto’s te bekijken van de hostel (niet door mij gemaakt). Het was opzich een prima hostel, maar er mankeerde hier en daar wel wat aan. De WC lekte bijvoorbeeld en het fornuis deed het niet 😆 Maar ach, wat hadden we anders verwacht van een Hostel waar we maar 36 euro voor per nacht.

We hebben daarna gegeten in één van de lekkerste Italiaanse restaurants ooit, namelijk Pepperiño. Ik had een heerlijke pizza Napolitana stijl met mozzarella, buffel mozzarella en spicy salame. Lila had een Fish Ravioli, waar ze enorm van onder de indruk was. Naar haar mening is dit restaurant beter dan onze favoriete Italiaan in Scheveningen, namelijk La Galeria. Daar was ik het niet helemaal mee eens, want in La Galeria heb je ook nog live muziek, wat weer voor een extra gezellige sfeer zorgt. Maar mocht je in Alvor zijn, dan kan ik je Pizzeria Pepperiño zeer zeker aanbevelen!

[/et_pb_text][et_pb_gallery posts_number=”11″ show_title_and_caption=”off” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ gallery_ids=”26308,26314,26309,26310,26312,26313,26311″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_gallery][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Nou dat was dan het einde van deze bijzondere dag. Bedankt weer als je tot het einde hebt gelezen. Waren gewoon in 4 verschillende landen op 1 dag! Ik kan het nog steeds niet geloven. Heb jij dat wel eens meegemaakt? Zo ja, waar was je dan allemaal geweest? 🙂

Groetjes en sampai ketemu lagi (Tot de volgende keer)!

Y.M. van ‘t Klooster
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Categorieën

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel:

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?