Portret fotoshoot

Ervaar de magie van persoonlijke portretfotografie, waarbij jouw unieke karakter en stijl centraal staan, resulterend in prachtige beelden die niet alleen een moment vastleggen, maar jouw verhaal vertellen.

Joe Casey | Y.M. KLOOSTER FOTOGRAFIE
Portrotfoto van Thatsanapon
EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

MET MUZIEK EN GEZELLIGHEID

Tijdens een portret fotoshoot staat jouw gezicht centraal en daar kan je ongemakkelijk van worden. Daarom maak ik er altijd een gezellige sessie van en zet ik muziek op tijdens de fotoshoot. Op die manier voel jij je op je gemak en kunnen we ons richten op het maken van mooie foto’s.

“Leuk en vriendelijk contact. Erg toegankelijk en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij is enthousiast. De resultaten zijn super mooi geworden. Echt een aanrader voor een leuke bijzondere fotoshoot. Hij geeft net dat stukje extra. En de edits die hij maakt zijn fenomenaal. Dat kan niet iedereen”
Lynn | Y.M. Klooster Fotografie
Ewout Janssen

waar voor je geld met

wat ik te bieden heb

Standaard nabewerking

Alle foto's die je ontvangt zijn voorzien van een standaard nabewerking, zodat jij altijd bruikbare foto's hebt.

tot 3 extra nabewerkingen

Afhankelijk van de shoot mag je tot 3 van je favorieten foto’s met extra nabewerking ontvangen. Die foto’s krijgen extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

Muziek tijdens de fotoshoot

Ik breng altijd een kleine speaker mee om ongemakkelijke stiltes tijdens een fotosessie te voorkomen.

Ontvang alle foto's

Je krijgt van mij alle gelukte foto's, zodat jij op je eigen gemak je favoriete foto's kan uitkiezen om vervolgens extra te laten nabewerken door mij.

Portfolio

Klanten reviews

Nina B.
Nina B.
Lees verder
We hadden onlangs een fotoshoot met Yozef in een prachtige bosrijke omgeving, en het was echt uitzonderlijk! Yozefs talent, professionaliteit en aandacht voor detail resulteerden in geweldige foto's die de vreugde van ons gezin en onze pasgeboren zoon vastlegden. De locatie was magisch en Yozef legde de beste momenten vast in elke foto. We raden Yozef ten zeerste aan voor alle fotografiebehoeften - een uitstekende ervaring die onze verwachtingen overtrof!
Paulo
Paulo
Lees verder
Hele fijne fotograaf! 😁 Door creatieve ideeën zorgt hij voor zeer verrassende invalshoeken. Een fotoshoot shoot met Yozef verloopt soepel, is gezellig en levert ook nog eens foto's op die boven mijn (hoge) verwachtingen waren.
Jacinto
Jacinto
Lees verder
Heer Yozef is een genieen familie man. Heel creatief.Mijn foto reportage begon met een goed spontaan gesprek in afwachting van de Regenval. Door zijn doorzettings -en oplossend vermogen wist hij een alternative te zoeken "the show must go on!" Het resultaat spreek voor zich. Bovendien is hij zeer klant vriendelijk en behandel een ieder met veel respect. Geven en nemen is ook een van zijn motto. Kort om: goed aan te bevelen fotograaf en designer!
Boris
Boris
Lees verder
Ik heb een aantal shoots gedaan met Yosef, allemaal zeer tevreden over! Yosef is zeer professioneel en weet heel goed wat hij doet, zowel tijdens het fotograferen maar ook de nabewerking van de foto's. Aanwijzingen omtrent het poseren zijn altijd heel duidelijk en worden op zo'n manier gegeven dat het unieke creatieve aspect niet verloren gaat. Het shooten met Yosef is daarom ook altijd leuk omdat hij echt geniet van wat hij doet, dit zorgt voor een prettige sfeer om in te shooten. Al met al super blij met de shoots die we hebben gedaan en hoop dat er gauw nog meer komen!
Vorige
Volgende

Wie ben ik

Mijn naam is Yozef. Ik ben geboren in Indonesië, maar woon sinds mijn derde levensjaar in Nederland.

Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Ede, Gelderland. Mensen kennen mij als een sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als een grappenmaker die heel goed om kan omgaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken, waardoor mensen zich heel snel zichzelf kunnen zijn tijdens de fotoshoot en zich minder ongemakkelijk voelen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren.

Zien wij elkaar snel?

Fotoshoot reserveren

Type fotoshoot:
Waar ken je mij van?

Inschrijving portretdag

Inschrijvingen zijn gesloten

Kies het gewenste dagdeel: