Portret fotoshoot

te gebruiken op al je social media kanalen, je cv of leuk om te geven als cadeau.

Portret fotoshoot
Portrotfoto van Thatsanapon

een onvergetelijke ervaring

met muziek en gezelligheid

Tijdens een portret fotoshoot staat jouw gezicht centraal en daar kan je ongemakkelijk van worden. Daarom maak ik er altijd een gezellige sessie van en zet ik muziek op tijdens de fotoshoot. Op die manier voel jij je op je gemak en kunnen we ons richten op het maken van mooie foto’s.

“Leuk en vriendelijk contact. Erg toegankelijk en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij is enthousiast. De resultaten zijn super mooi geworden. Echt een aanrader voor een leuke bijzondere fotoshoot. Hij geeft net dat stukje extra. En de edits die hij maakt zijn fenomenaal. Dat kan niet iedereen”

– Ewout Janssen

Wat ik bied

Alle geschoten foto’s

inclusief standaard nabewerking

Je ontvangt alle bruikbare foto’s inclusief standaard nabewerking. Op die manier kan je in je eigen vrije tijd je favorieten foto’s uitkiezen.

10 extra nabewerkingen

voor net die extra touch

Je mag 10 van je favorieten foto’s uitkiezen en die aan mij doorgeven. Die foto’s krijgen dan extra aandacht, zoals het weghalen van onzuiverheden in het gezicht, extra heldere kleuren en net even die extra ‘punch’.

muziek tijdens de fotoshoot

om je lekker op je gemak te voelen

Van stilte wordt je ongemakkelijk tijdens een fotoshoot. Daarom breng ik altijd een kleine speaker mee om muziek af te kunnen spelen. Daardoor kom jij in een betere stemming en kunnen we mooie foto’s maken.

zie hoe anderen het deden

portfolio

[gkit id=6]
Yozef van 't Klooster

Wie ben ik

hoi, ik ben yozef

Mensen kennen mij als een heel sympathiek en gezellig persoon. Mijn familie kent mij als grappenmaker die heel goed om kan gaan met kinderen.

Ik hou van lachen en grappen maken. Daardoor ben ik heel goed in het gerust stellen van mensen die het spannend vinden om fotoshoots te doen. Je kan ook op mij bouwen als het gaat om poseren. Ik doe niets anders tijdens fotoshoots en ik hoop dat ook voor jou te mogen doen.

Lijkt het je leuk om een fotoshoot door mij te laten doen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier. Je kan me ook bellen op 06 - 10798525 of mailen naar [email protected].

 

Yozef van 't Klooster

neem contact op

fotoshoot aanvragen

Heb je interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Je kan ook direct bellen of een berichtje sturen naar 06 - 1079 8525.